Verbinden

InEXTENSO Groep verbindt

inEXTENSO Groep verbindt

De bouw- en huisvestingsopgaven waar u voor staat worden steeds complexer. Ze vragen om een integrale aanpak met slimme oplossingen. inEXTENSO Groep denkt mee van het eerste idee tot en met beheer van het vastgoed.

Onze visie is om vanuit een intensieve samenwerking met onze opdrachtgevers en alle betrokken partijen in de keten te komen tot de beste integrale en kwalitatief hoogstaande oplossingen voor alle huisvestingsvragen.

 

Wij ontwikkelen bestaand vastgoed naar huisvesting met een maatschappelijk relevante invulling. Wij werken met duurzame oplossingen voor de lange termijn.

 

Het binden én verbinden van mensen en organisaties vanuit ons netwerk en de maatschappelijke omgeving staat centraal. Het samenwerken resulteert in een solide sociaal en financieel draagvlak voor projecten.

 

De vastgoed-driehoek

Bij het realiseren van vastgoed draait het om het bij elkaar brengen van drie zaken: de locatie, de gebruiker en de investeerder.

inEXTENSO Groep is door haar werkwijze en netwerk in staat alle partijen te leveren zodat een project succesvol kan worden ingevuld.